Zhejiang Longchi Technology Co, Ltd

0086-572-2596377 sales@best-solar-panels.com

best-solar-panels.com

Sistem tata surya

Produk optoelektronik ijo

teknologi longchi

Karbon sing kurang, proteksi lingkungan, hemat energi.

Longchi - Love africa

Ing wayah wengi, nggunakake buku bacaan sistem cahaya

PRODUCTS

BABAGAN AWAKE DHEWE

Babagan awake dhewe

Zhejiang Longchi Technology Co, Ltd yaiku koleksi pangembangan produk, produksi, Sales lan konstruksi perusahaan tenaga surya anyar. Manajemen produksi ketat perusahaan, kualitas produk lan stabilitas, wis lulus ISO9001 sertifikat sistem manajemen kualitas, produk utama liwat laporan pengawasan kualitas saka SGS, CE sertifikat, laporan ROHS lan diwenehi certificate sing cocog.

Tanduran iki nyakup area kothak 56667, area konstruksi 55935 meter persegi, kanthi modal kadhaptar saka RMB 20million.
Produk utama modul PV solar, sistem pembangkit listrik tenaga surya, 80% produk sing diekspor menyang Afrika Eropah, Amerika Utara, Australia. Wétan Tengah, Asia Kidul-Wétan, dipuji dening pelanggan domestik lan manca, saestu produk teknologi fotokal produk hemat energi rendah karbon. "Perusahaan duweni akeh distributor ing omah lan ing luar negri, kanthi mayoritas pangakuan lan pujian saka customer. gelem nglayani layanan kelas siji karo pelanggan anyar lan manca ing njaba lan manawa nyiptakake "sinar matahari". Waca liyane

Bisnis global

Kita nyedhiyakake layanan komunikasi lan produk dhukungan sing apik kanggo pelanggan saka kabeh ndonya.

LOGISTICS EFICIENT

Kerjasama jangka panjang kita karo perusahaan logistik lan ekspres ing donya, bisa njamin barang sing dikirim ing wektu paling cendhak.

SELAMAT SUPER

Kanggo nyedhiyakake layanan dipercaya, responsif lan biaya sing cepet, supaya bisa ngatasi kebutuhan para panganggo layanan.

Kita bantuan luwih saka pelanggan global 3,000-luwih saka 30% saka pelanggan merek-panggonan sing ana ing donya ing pusat bisnis lan nguripake data sosial menyang bisnis sing luwih apik.

NEWS

  • energi solar

    energi solar

    Energi srengéngé inggih punika cahya padhang lan anget saking Srengéngé ingkang dipunginakaken kanggé mupangataken teknologi sanésipun ingkang évolusi kados lintang pemanasan, fotovoltaik, energi termal lintang, desain bintang, pembangkit listrik surya cair lan ... Waca liyane

FAQs

suwene apa solar panel pungkasan

25 taun (utawa suwe). iki bisa dadi jaminan normal bisnis saka siji makers. Ing kasunyatan, panel bintang bakal bertahan luwih suwe tinimbang: jaminan dijanjeni manawa panerake bisa kerja ing ndhuwur 80 potènsial nalika rong puluh lima taun. A study by NREL shows that bulk of panels still manu ... + Waca liyane

Carane akeh panel solar aku kudu kanggo omahku?

Nemtokake ukuran sistem tenaga surya sampeyan diwiwiti kanthi pitakonan sing gampang: panel bintang nomer apa aku kudu? Minangka masyarakat umum pengin nyuplai energi sing cukup kanggo mbusak kabeh tagihan listrik, langkah utama yaiku determinasi apa sistem ukuran bisa nguripake daya sing cukup kanggo nepaki konsumsi unit ... + Waca liyane

Carane Apa Solar Panel Kerjane?

Ditemtokake minangka pasokan energi sing janjeni kanggo pirang-pirang taun, panel bintang makutha mawa mahkota lan tandha pinggir, lan ndadekake supaya njaga energi. Nanging apa panel bintang bisa dianggo? Cukup, arupa tata surya sing digawé dening ngidinake foton, utawa partikel sinar matahari, kanggo ngalahake elektron bebas saka atom, ngasilake aliran listrik. ... + Waca liyane

Inquiry