Zhejiang Longchi Teknologjia Co, Ltd

0086-572 2596377- sales@best-solar-panels.com

best-solar-panels.com

Sistem diellor

Produkte të gjelbra optoelektronike

teknologji longchi

Karboni i ulët, mbrojtja e mjedisit, kursimi i energjisë.

Longchi - Dashuria africa

Natën, duke përdorur leximin e librave lexues të dritës folare

PRODUKTET

RRETH NESH

Rreth nesh

Zhejiang Longchi Teknologjia Co, Ltd. është mbledhja e zhvillimit të produkteve diellore, prodhimit, shitjes dhe shërbimeve të ndërtimit ndërmarrjeve të reja të energjisë. Kompania menaxhimin e rreptë të prodhimit, cilësinë e produktit dhe stabilitetin, ka kaluar ISO9001 certifikimit të sistemit të menaxhimit të cilësisë, produktet kryesore përmes raportit të mbikëqyrjes së cilësisë së SGS, certifikimit CE, raporti ROHS dhe të marrë certifikatën përkatëse.

Fabrika mbulon një sipërfaqe prej 56667 metra katrorë, sipërfaqe ndërtimi prej 55935 metra katrorë, me kapital të regjistruar të RMB 20million.
Produktet kryesore janë module PV diellore, sistemi i prodhimit të energjisë diellore, 80% e produkteve eksportohen në Afrikë Evropa, Amerika Veriore, Australi. Lindja e Mesme, Azia Juglindore, vlerësohet nga konsumatorët vendas dhe të huaj, është me të vërtetë "të ulët të karbonit mbrojtjen e mjedisit duke kursyer energji produkteve të gjelbër fotoelektrik." Kompania ka shumë shpërndarësit si në shtëpi dhe jashtë vendit, fitoi shumicën e njohjes dhe lavdërimit të konsumatorit. të gatshëm për të shërbyer në shërbim të klasit të parë me klientët vendas dhe të huaj të rinj dhe të vjetër në dorë për të krijuar jetë "kohë e mirë". Lexo më shumë

Biznes global

Ne ofrojmë shërbime të mira komunikimi dhe mbështetjeje për klientët nga e gjithë bota.

Logjistika efektive

Bashkëpunimi ynë afatgjatë me logjistikën kryesore dhe kompanitë e shprehura në botë, mund të sigurojë që mallrat të dorëzohen në kohën më të shkurtër.

MBËSHTETJE FRIENDLY

Të sigurojmë një shërbim të shpejtë të besueshëm, të përgjegjshëm dhe me kosto efektive, në mënyrë që të plotësojmë nevojat e përdoruesve të shërbimit tonë.

Ne ndihmojmë më shumë se klientët globalë të 3,000-it - më shumë se 30% e markave udhëheqëse botërore të markave në qendrat e tyre të biznesit dhe i kthejnë të dhënat sociale në vendime më të zgjuara të biznesit.

LAJME

  • energji diellore

    energji diellore

    Energjia diellore është lehtësisht e lehtë dhe e ngrohtë nga Dielli që kontrollohet duke përdorur një varietet të teknologjive gjithnjë në zhvillim, si ngrohja me yje, fotovoltaike, energjia yllore termike, dizajnimi i yjeve, termocentralet e lëngëta dhe kimikatet artificiale ... Lexo më shumë

FAQs

sa kohë zgjasin panelet diellore

25 vjet (ose më gjatë). kjo mund të jetë sigurimi normal i biznesit nga krijuesit e nivelit të parë. Në të vërtetë, panelet yjore do të zgjasin pak më shumë se kjo: siguria zakonisht garanton se panelet mund të punojnë në krye të tetëdhjetë të fuqisë së tyre të vlerësuarat kur njëzet e pesë vjet. Një studim nga NREL tregon se pjesa më e madhe e paneleve ende manu ... + Lexo më shumë

Sa panele diellore kam nevojë për shtëpinë time?

Përcaktimi i shkallës së sistemit tuaj të energjisë diellore fillon me një pyetje të lehtë: çfarë numri i paneleve yll kanë nevojë? Ndërsa publiku i gjerë dëshiron të furnizojë me energji të mjaftueshme për të eliminuar krejtësisht faturën e energjisë elektrike, hapi kryesor është përcaktimi se çfarë sistemi madhësie mund të nxjerrë energji të mjaftueshme për të përmbushur konsumin tuaj të njësisë ... + Lexo më shumë

Si punojnë panelet diellore?

Përktheu si një furnizim premtues i energjisë për shumë vite, panelet yjore mbulojnë kulmet e kurorës dhe shenja buzë, dhe lehtësojnë mbajtjen e orbiterit të mundësuar. megjithatë megjithatë punojnë panelet e yjeve? Ta themi thjesht, një grup diellor punon duke lejuar fotonet, ose grimcat e diellit, të trokasin elektronet të lirë nga atomet, duke gjeneruar një rrjedhje të energjisë elektrike. ... + Lexo më shumë

hetim