Zhejiang Longchi Téhnologi Co., Ltd.

0086-572-2596377 sales@best-solar-panels.com

best-solar-panels.com

sistim tatasurya

produk optoelectronic héjo

téhnologi longchi

karbon low, environmentalprotection, hemat energi.

Longchi - Asih Afrika

Peuting, make sistem lampu folar buku bacaan

produk

TENTANG KAMI

Tentang Kami

Zhejiang Longchi Téhnologi Co., Ltd. mangrupa kumpulan ngembangkeun surya produk, produksi, Penjualan sarta jasa konstruksi usaha énergi anyar. Parusahaan manajemén produksi ketat, kualitas produk jeung stabilitas, kaliwat sertifikasi Sistim ISO9001 manajemén kualitas, anu produk utama ngaliwatan laporan pengawasan kualitas sahiji SGS, sertifikasi CE, wartoskeun ROHS na laun sertipikat relevan.

Tutuwuhan nyertakeun wewengkon 56667 méter pasagi, aréa pangwangunan 55935 méter pasagi, kalawan modal nu kadaptar ti RMB 20million.
Produk utama nyaéta modul PV surya, solar sistem generasi kakuatan, 80% tina produk anu diékspor ka Afrika Eropa, Amerika Utara, Australia. Wétan Tengah, Asia Tenggara, muji ku konsumén domestik jeung luar nagri, sabenerna "énergi perlindungan lingkungan karbon low nyimpen produk photoelectric héjo". Pausahaan boga loba distributor boh di imah jeung di mancanagara, meunang mayoritas pangakuan customer sarta pujian. Urang téh daek ngawula ka layanan-kelas munggaran kalayan anyar jeung heubeul konsumén leungeun domestik jeung luar nagri di leungeun kana nyieun "cahaya panonpoe" hirup. Maca deui

bisnis global

Urang nyadiakeun layanan komunikasi jeung rojongan produk alus ka konsumén ti sakuliah dunya.

logistik efisien

gawé babarengan jangka panjang urang jeung logistik ngarah di dunya jeung pausahaan express, bisa mastikeun yén barang dikirimkeun dina waktos shortest.

ngarojong ramah

Nyadiakeun layanan dipercaya, responsif jeung ongkos éféktif gancang, guna minuhan kaperluan pamaké layanan urang.

Urang mantuan leuwih ti 3,000 nasabah-leuwih global ti 30% anjog di dunya merek-tempat nasabah di puseur bisnis maranéhanana jeung ngahurungkeun data sosial kana kaputusan bisnis smarter.

wartos

  • tanaga surya

    tanaga surya

    tanaga surya nyaeta effulgent lampu-beurat tur kahaneutan ti Sun nu bakal dikawasa employing hiji rupa-rupa téknologi kantos-ngembang kawas pemanasan béntang, photovoltaics, tanaga termal béntang, desain béntang, pembangkit listrik uyah cair jeung kimia jieunan ... Maca deui

FAQs

sabaraha lila do panels surya panungtungan

25 taun (atawa panjang). ieu bisa jaminan normal bisnis ti nagara golongan salah makers. Dina kanyataanana, béntang panels bakal lepas cukup bit leuwih lila ti éta: jaminan anu biasana jaminan panels tiasa dianggo dina luhureun eightieth of potency dipeunteun maranéhna nalika dua puluh lima taun. Hiji studi ku NREL nunjukeun yen bulk of panels masih Manu ... + Baca leuwih

Sabaraha panels surya kuring butuh keur imah?

Nangtukeun skala Sistim listrik tanaga surya Anjeun dimimitian ku hiji sual gampang: naon béntang angka panels kuring peryogi? Salaku kahayang masarakat umum pikeun nyadiakeun tanaga cukup keur utterly ngaleungitkeun bil listrik maranéhanana, lengkah primér nyaéta determinative naon sistem ukuran tiasa ngahurungkeun kaluar kakuatan cukup pikeun minuhan konsumsi Unit anjeun ... + Baca leuwih

Kumaha Ulah Solar Panels Gawé?

Touted salaku suplai énergi ngajangjikeun salila sababaraha taun, béntang rooftops panels makuta sarta tanda ujung, sarta mempermudah tetep orbiter Powered. Tapi kumaha oge ngalakukeun béntang panels gawé? Kantun nempatkeun, anu Asép Sunandar Sunarya surya jalan ku permitting foton, atawa partikel cahaya panonpoe, nepi ka sambel éléktron bébas tina atom, generating hiji aliran listrik. ... + Baca leuwih

panalungtikan